Tarieven

Portretten

Op zoek naar een zakelijke foto voor op LinkedIn of gewoon toe aan een nieuwe foto voor op social media? In minder dan een uur ben je voorzien van een set foto’s, waarmee je weer even vooruit kunt.

Prijs: 55 euro*

Geliefden

Samen met de leukste persoon op aarde op de foto. Op een locatie naar keuze wordt jullie liefde vastgelegd op een manier die bij jullie past.

Prijs: 80 euro*

Groepen

Je familie of vriendengroep is het waard om mooi op de foto te staan. Twijfel niet en leg je favoriete personen vast tijdens een gezellig fotoshoot. Ook leuk om cadeau te geven!

Prijs: 105 euro*

*De prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten indien de locatie meer dan 10 kilometer vanaf Brandwijk gelegen is (0,20 cent per kilometer).

Vraag en antwoord

Alles wat je moet weten over een fotoshoot

Binnen twee weken stuur ik de zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie naar je op. Lang hoef je dus niet te wachten.

Probeer kleding met drukke prints en neon-kleuren te vermijden. Een tip is om je kleding af te stemmen op de locatie van de fotoshoot. Boven alles geldt: kies iets waar jij je prettig in voelt!

Stuur mij in dat geval zeker een berichtje! Dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Je kunt rekenen op een fotoshoot van ongeveer een uur, afhankelijk van de shoot die je hebt gekozen. Voor een portret zullen we minder lang bezig zijn dan een shoot met een grote familie.