Tarieven

Geliefden

Samen met de leukste persoon op aarde op de foto. Op een locatie naar keuze wordt jullie liefde vastgelegd op een manier die bij jullie past.

Prijs: 119 euro*

Inclusief:

1 uur fotografie
Tussen de 25 en 35 bewerkte foto’s
Locatie naar keuze

Groepen tot 10 personen

Je gezin of vriendengroep is het waard om mooi op de foto te staan. Twijfel niet en leg je favoriete personen vast tijdens een gezellig fotoshoot. Ook leuk om cadeau te geven!

Prijs: 149 euro*

Inclusief:

1 tot 1,5 uur fotografie
Tussen de 30 en 40 bewerkte foto’s
Locatie naar keuze

Groepen groter dan 10 personen

Een grote familie? Gezellig! Tijdens de fotoshoot maken we de leukste familiefoto’s en is er zelfs nog tijd om per gezin op de foto te gaan. 

Prijs: 179 euro*

Inclusief:

1,5 uur fotografie
Tussen de 35 en 45 bewerkte foto’s
Locatie naar keuze

Add some extra spice

Wil jij je foto’s net wat extra’s geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Naast de normale shoot kun je ervoor kiezen om styling van de shoot toe te voegen. Dat houdt in dat ik op basis van jouw wensen een uniek concept voor de shoot bedenk. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Prijs: v.a. 49 euro

Voorbeelden:

Een boot gevuld met bloemen
Gekleurde rook
Insta waardige picknick

*De prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten indien de locatie meer dan 10 kilometer vanaf Brandwijk gelegen is (0,30 cent per kilometer).

Vraag en antwoord

Alles wat je moet weten over een fotoshoot

Binnen twee weken stuur ik een online galerij met de zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie naar je op. Lang hoef je dus niet te wachten.

Bij het boeken van een shoot krijg je een gratis kledinggids opgestuurd! Hierin staan verschillende tips en voorbeelden van outfits die goed werken op foto’s. Genoeg inspiratie dus. 

Stuur mij in dat geval een berichtje! Dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Zeker! Een foto komt pas echt tot leven als je het laat afdrukken. Vraag naar de mogelijkheden voor een professionele afdruk van jouw foto’s.